Jip en Chestnut vertellen over al hun nieuwe ervaringen

Hallo Bert en Herma,

Even een krabbeltje van mij. Het gaat uitstekend met me. Ik heb mijn laatste enting verleden week gehad en ik heb wederom geen kick gegeven. Ik doe hier mijn baasjes een enorm plezier mee. Verder ben ik flink gegroeid. Ik ben nu al eens zo groot als een maand geleden. Zondag ben ik voor het eerst mee geweest naar een rommelmarkt op het plein bij Isis. We hadden daar een kraam en volgens mij hebben het vrouwtje en de baas goed verkocht. Helemaal zeker weten doe ik dit niet, want ik heb een groot gedeelte van de middag in mijn bench liggen slapen. Toen ik wakker was zijn we naar het orkest gelopen. Nu weet ik dus ook al wat live muziek is. Ik kan het wel waarderen. Van mijn kattenluikje maak ik dankbaar gebruik. Ik neem een aanloop in de kamer en hoepla erdoor heen. Ik kom op dezelfde manier ook weer naar binnen. Jullie zien dus dat ik al heel veel geleerd heb. Ik ben voor 90% zindelijk, maar soms denk ik nog wel eens: ” Jullie kunnen me de pot op met al die regels ” en dan plas ik lekker in de kamer.

Tot de volgende keer.

Groetjes,

Jip

 

Hallo Bert en Herma,

 

Ik wil jullie even vertellen dat het hartstikke goed met mij gaat.

Het is hier heel gezellig in Vaassen, iedereen is gek van mij.

Soms ben ik wel eens ondeugend, maar het grootste gedeelte ben ik heel rustig hoor.

En als ik moe ben kruip ik ook gerust zelf mijn bench in of zoek ik mijn kussen op.

Vanmiddag gingen mijn baasjes naar het zwembad, helaas mocht ik niet mee, maar zo was het ook wel even lekker rustig in huis om een dutje in de bench te doen.

Ik ben ook al twee keer naar puppy cursus geweest, wat gezellig met al die andere interessante hondjes.

Volgens mijn baasje en de juf doe ik het al harstikke goed.

Ik mocht zelfs in een bak met ballen om allemaal lekkere hapjes op te speuren.

Eerst was dat wel een beetje eng, maar toen ik eenmaal wist dat er lekkere dingen in lagen was ik niet meer te houden.

En weet je, de juf vindt mij een mooi hondje, ze is weg van mijn baard

Volgende week donderdag ga ik mijn nieuwe dierenarts ontmoeten, dan krijg ik weer een vaccinatie.

Mijn baasjes hebben mij ook beloofd dat ik binnenkort een keer in de bakfiets mee mag, ik ben erg benieuwd.

Ik zal jullie nog wel een keer vertellen hoe dat allemaal gegaan is.

Groetjes Chestnut