Jip bericht vanuit Sittard

Wat fijn dat we regelmatig iets horen van de pups en wat doen ze het geweldig. We zijn even een weekje naar Duitsland geweest en deze keer mochten Einstein en Elsa mee. Wat hadden ze een pret in het hoge gras en wat kon je daar lekker blaffen in de vrije natuur. Einstein was voor vele Duitsers goed benaderbaar, maar Elsa vond het maar een raar taaltje en had iets meer tijd nodig, maar enige tijd later haalden de lieve klanken haar over de streep en liet ze zich alsnog aanhalen.

Ik zit nu weer even achter de pc om de website bij te werken en om het recentelijk ontvangen berichtje van Jip te plaatsen. Ook stuurde Christianne nog wat prachtige foto’s van Knoet, die we jullie zeker niet willen onthouden. Ook Jip deed er nog een schattige foto bij.

Ik zou zeggen geniet er van.

 

Hallo Bert en Herma,

Hier een recente foto van mij, gisteren gemaakt. Als jullie goed kijken zien jullie dat het zwembad weg is en de draad nu helemaal naar achter verplaatst is. Ik ben helemaal happy. Dat ding bleef een doorn in mijn oog. Weten jullie dat ik al op heel veel plaatsen ondervacht heb. Prachtig wit met zwart en best wel ruw. Het vrouwtje keurt me elke dag en vindt het prachtig. Ik weet heel goed dat ik Jip heet, maar in het begin dacht ik echt dat ik “Oh wat schattig” heette. Leuk dat ik nu via jullie site kan lezen hoe het met mijn broertje

en zusje gaat. Doe ze maar de groeten van mij.

Tot gauw,

 

Jip

Knut 2x
Even een relax-momentje (Knoet)
knut 3x
Wat vind je van mijn baard? (Knoet)
Oh, wat schattig!
Oh, wat schattig! (Jip)