PUCK, onze nieuwe aanwinst

Mag ik mij even voorstellen. Ik ben Puck en woon sinds 14 september op mijn nieuwe adres: Kennel Aan den Voorhoeve te Ugchelen. Ben op 16 juni 2014 geboren bij dezelfde fokker waar Elsa ook vandaan komt. Mijn achternaam is dan ook  Vom Altsiedlerhof.  Na een ontspannen reis vanuit Papenburg en samen met mijn iets oudere vriendinnetje Elsa, die mij kwam ophalen, zodat ik niet meteen erg alleen was, ben ik dus in Ugchelen beland. Heb de omgeving eerst grondig onderzocht en heb mijn nieuwe kennelgenoten ook leren kennen. Nou dat klikte meteen hoewel ik als jongste roedellid natuurlijk niet direct naar de eerste de beste etensbak moet lopen om mijn buikje kogelrond te eten. Daar werd ik toch direct even op mijn plaats gewezen door Charlotte en Einstein: achteraan aansluiten graag!!!

Maar goed, na zo’n lange reis was er nog voldoende eten over en kon ik mijn buikje lekker vol eten. Mijn rustplekje heb ik inmiddels ook al gevonden: in de stoel bij mijn baasje. De stoel van mijn nieuwe bazinnetje was al helemaal gevuld met de overige roedelleden. Maar ik heb een plek alleen, zolang dit duurt natuurlijk. Intussen heb ik gelukkig ook nog een plekje bij mijn bazinnetje gevonden. Het was even passen en meten met vijf teckels, maar dan heb je ook wat en tjonge wat zijn er veel warme plekjes om heerlijk te slapen.

Hier alvast enkele foto’s van mij!

RUST!!!!!!
RUST!!!!!!
Zo, even kijken waar ik zal gaan liggen!
Zo, even kijken waar ik zal gaan liggen!
Ja, die andere stoel zit vol, ik blijf hier!
Ja, die andere stoel zit vol, ik blijf hier!