Puck

Van Jip ontvingen wij een felicitatie voor onze nieuwe aanwinst Puck. Dank je wel Jip en op jouw vraag of het een jongetje of meisje is, kan ik je antwoorden dat Puck een meisje is, waarmee wij in de toekomst ook een nieuwe bloedlijn willen opstarten. Dat is nu  nog toekomstmuziek. Nu is het vooral groeien, spelen, kroelen en ontdekken voor Puck  en genieten, knuffelen en opvoeden voor de baasjes, maar dat weet jij als opgroeiende pup als geen ander. Wij zullen proberen de belevenissen van Puck ook zo nu en op de site te zetten.

Hallo Bert en Herma,

Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe huisgenoot. Is Puck een meisje of een jongetje?

Met mij gaat het nog steeds uitstekend. Ik heb me enorm aangepast aan mijn nieuwe omgeving. Als het vrouwtje bijles wiskunde geeft kruip ik gauw in mijn bench, want van wiskunde moet ik niks hebben. Ik laat haar en haar leerling lekker met rust en ga liggen slapen. Stel je voor dat ze mij die moeilijke materie gaat uitleggen. Ik moet er niet aan denken.

Vanochtend is er een nestje Drentse Patrijs honden geboren en het ziet er naar uit dat een van deze pups mijn vriendinnetje wordt. Ik vind het heel spannend en kan niet wachten totdat ik haar zie.

Tot de volgende keer, dan weet ik beslist meer.

Groetjes,

Jip