Stambomen zijn nu bij de rechtmatige eigenaars

 

Onlangs heb ik even een rondje gemaakt langs de eigenaren van Floortje (samen met Herma), Chestnut, Jip en Knoet om hen de stamboom samen met het DNA-profiel van hun pup te brengen. Zelf was ik natuurlijk reuze benieuwd hoe het met de pups was en hoe ze er uitzagen na zo’n 5 maand. Nou alleen maar lof over de nieuwe eigenaren. Ik merkte wel dat iedereen maar wat trots was op hun pup en zelf kon ik constateren dat de pups er prima uitzagen. Wel heb ik aangeraden niet meer te lang te wachten met de eerste trimbeurt, zeker voor Floortje, Chestnut en Jip. Zij hadden van meet af aan al een iets ruigere vacht, maar ook Knoet is binnenkort wel aan een trimbeurt toe. Na een gezellig samenzijn bij iedereen en na natuurlijk nog wat vragen te hebben beantwoord, kon ik als fokker van dit jonge grut met een voldaan en gerust gevoel weer naar huis gaan. Onderweg naar huis natuurlijk uitgebreid verslag uitgebracht aan Herma , die net zo benieuwd was natuurlijk. wij zijn er beiden van overtuigd dat alle pups uit Charlotte’s  tweede nest op de juiste plaatsen zijn terecht gekomen. Hieronder nog enkele foto’s, die ik heb genomen. Die van Chestnut ontbreken helaas maar hij heeft nog even een bericht opgestuurd van zijn eerste trimbeurt.

Knoet
Knoet
Jip
Jip
Floortje
Floortje