Bericht van Hansje

HANSJE

Morgen 25 april hebben wij onze tweede puppy reünie. Wat  zijn we benieuwd naar onze voormalige pups en de verhalen van een ieder.

Ook waren de grotere meisjes en jongen van harte welkom, maar helaas waren een aantal verhinderd. Zo ook Hansje, die er graag met zijn baasjes Sonja en Bart bij had willen zijn, maar als pleister op de wonde ontvingen wij deze prachtige foto van hem. Trots toont hij een gevonden speentje, hetgeen andermaal bewijst dat teckels clowntjes kunnen zijn. Opvallend vinden wij, dat hij zo lijkt op zijn moeder en broer.

Wat een knapperd, maar ook nog eens een leuke vent, waaraan zijn baasjes heel veel plezier beleven. Hans gaat binnenkort voor een jachttraining en heeft dus duidelijk het jachtinstinct van zijn moeder mee gekregen. Graag horen wij over zijn ervaringen en hopelijk is Bart nog eens in de gelegenheid wat op film vast te leggen, zoals hij dat zo voortreffelijk tijdens onze vorige puppy reünie heeft gedaan.

Wij hopen volgende week over de reünie te kunnen berichten. Jullie horen dus weer gauw van ons.