Update 4e nest

Zo maar even een kort berichtje over de stand van zaken in Huisje Weltevree/Kennel Aan den Voorhoeve. Charlotte doet het geweldig. Ze is zo lief en zorgzaam als jong moedertje. Je hoort of leest nog wel eens een verontrustend bericht over een moeder, die omdat ze de geboorte niet heeft mee gemaakt, vanwege de keizersnede, soms wat meer moeite heeft met het accepteren van de pups. Nou Charlotte gelukkig niet. Zij ontfermt zich vanaf het moment van ontwaken met alle zorg en liefde over haar pups. Ze voedt en likt ze schoon of het een lieve lust is en bezoek van de andere teefjes is toegestaan, maar wel gepaste afstand houden, is haar boodschap. De pups genieten van dit alles, ze glanzen als spiegeltjes en groeien heel goed. Het zijn prachtige, donkere pups, maar hoe ze precies gaan uitpakken qua beharing en kleur is nu nog niet echt te zeggen. We moeten Moeder Natuur natuurlijk wel even de gelegenheid geven om haar prachtige werk af te ronden.

Nog even wat fotootjes, waarbij jullie kunnen zien welke prachtige pups uit de combinatie Charlotte en Aram vom Altsiedlerhof zijn geboren.

img_2073
nummer 6 ligt onder de voorpoot van Charlotte

 

img_2072

img_2077
De complete club

 

 

 

 

 

img_2081
Lief hè !!

img_2080

Lekker warm plekje gevonden. Ben zooo blij!!!!
Lekker warm plekje gevonden. Ben zooo blij!!!!

 

 

 

 

 

Volgende week een nieuwe up-date!