Pups Elsa twee weken oud.

Inmiddels hebben ze allemaal een baasje en ook een definitieve of voorlopige naam. Ons meisje krijgt de naam Fien en ons donkere kereltje zal Teuntje gaan heten. De bruine jongens hadden bij de aanmelding bij de Raad van Beheer nog geen baasje en hebben wij toen Winston Aan den Voorhoeve en George Aan den Voorhoeve genoemd. Diezelfde avond meldde zich geïnteresseerden voor de bruine kereltjes, waarbij de naam Winston in goede aarde viel en dus ook na het chippen aan de gekozen reu zal worden toegekend. De laatste reu zal nog naast de stamboomnaam George een door zijn baasje gekozen naam krijgen.

Week twee staat in het teken van de eerste ontworming en de pedicure. De kleintjes lieten alles ondanks de smaak en het gekriebel rustig over zich heen gaan. Mama keek nauwlettend toe of Bert alles naar behoren deed.

Het is omdat het moet maar……SLIK….. gatver…..!!!

BBBrrrr….. sputter…. spetter… BAH, Bah, bah!!
MMMmmm…….. niet verkeerd, waar haal je dit drankje????

Hier en daar gaat er al een oogje open en het grut drinkt de buikjes goed vol en dat is bij de dagelijkse weegbeurten ook goed te merken, want ze groeien als kool.

Tot besluit weer even wat foto’s van de spruiten.

Diepe rust!!!!

ETEN????? Ik rammel!!

OOOAAAAHHH….. ben ook wakker hoor en heb honger