Pups Elsa 4 weken oud.

Wat een spannend weekend stond onze pups te wachten. De nieuwe baasjes kwamen voor de eerste keer kijken. Voor ons ook altijd leuk om nader kennis te maken en om alle heerlijke teckelweetjes uit te wisselen en de nodige vragen te beantwoorden. De nieuwe baasjes zijn altijd welkom voor nog een bezoekje alvorens de pups rond 12 augustus naar hen toe mogen. Naast dat men van ons een handleiding met handige tips mee krijgt, als voorbereiding op de komst van de pup, weet iedereen dat bij vragen altijd kan worden gebeld of gemaild.

Ook was het afgelopen vrijdag weer tijd voor de tweewekelijkse ontwormkuur. Ook dit ritueel is weer prachtig vastgelegd ditmaal door een vriend van ons. Nic nogmaals bedankt en vanaf nu ben je benoemd tot hoffotograaf. Zie onderstaand de fraaie foto’s.

Eerst even wegen
Als eerste Fien. Niet slecht!!!!!
Onder het toeziend oog van moeder Elsa
De volgende voor de weegbeurt is Mo

Was dat nu alles?????
Nu de beurt aan Teuntje
Valt niet mee met die grote handen!!!!
Beter gerijpt deze keer????
Smaakt naar meer!!!!
Laatste candidaat Winston!
Waar smaakt dat ook alweer naar………..
…..ik houd het op een lekker gebakje!!!!! Meeeeerrrr