Puppy reünie 2017

Zaterdag 23 september was het weer zover. De uitnodigingen voor de jaarlijkse puppyreünie waren tijdig de deur uit en een aantal mensen had zich opgegeven. Het weer speelde ook zeer goed mee waardoor een ieder in opperbeste stemming was. De aanwezige ‘pups’ (ze zijn inmiddels ook al wat groter geworden) moesten elkaar eerst even grondig besnuffelen en hier en daar moest er natuurlijk even de ‘macho’ worden uitgehangen zoals dat hoort. Na eerst onder het genot van een kop koffie, of wat anders, met iets erbij weer kennis te hebben gemaakt met elkaar en natuurlijk weer even bijgepraat, ging de groep even de omgeving verkennen met alle teckels. Na een ruime wandeling door de prachtige omgeving bij Ugchelen, kon er nog genoten worden van een drankje en werd er natuurlijk het nodige uitgewisseld en gevraagd en dan m.n. over de teckels. Wat nu ook opviel was dat alle teckels elkaar hadden gevonden en dat er over en weer fijn met elkaar werd gespeeld en gedold. Een prachtig gezicht om te zien als fokker van al deze teckels. Ze zagen er allemaal stuk voor stuk prima uit, goede vacht en allemaal keurig op gewicht. Ook de overeenkomst tussen de teckels was overduidelijk: bij alle teckels was de afkomst duidelijk zichtbaar. Voor mij als fokker een zeer geslaagde dag en voor herhaling vatbaar. Nog even een groepsfoto waarna ieder zijnsweegs ging.
Tot de derde zaterdag in september 2018!
Hieronder nog enkele impressies.

V.l.n.r.: Ceasar, Sam (r), Luna, Knoet (vooraan), Dries, Pepper en Sam (t)
Sam (r)
Knoet en Dries
Dries en Ceasar
Ceasar en Pepper
Sam en Dries
Dries en Ceasar
Ceasar
Sam (teef)
Pepper
Luna
Sam (reu)
Knoet,