Hoe is het nu in huize Klink?

Regelmatig krijgen wij de vraag. Hoe is het nu met jullie en de honden nu alle pups zijn vertrokken naar hun nieuwe baasjes. Een beetje dubbel kun je wel zeggen. Dat kleine grut houdt ons altijd goed bezig. Als het niet is dat als ze eenmaal rondlopen door de kamer om ze uit de gordijnen te halen of net dat ene tafeltje waar je toch wel erg aan bent gehecht te redden van die immens scherpe melktandjes dan is het wel de drukte wanneer er gedronken en gegeten moet worden. Het houdt met name Bert bezig, die loopt wat af met het grut. Zouden wij het willen missen? Nee, sterker nog we kunnen het niet eens missen. Nu onze Dakota zoals het heet ‘leeg’ is gebleven, met andere woorden deze keer geen pups kreeg, hebben we even meer tijd om geïnteresseerden, die graag willen zien hoe wij als thuisfokkers te werk gaan, bij ons en onze roedel uit te nodigen. Ook zijn er altijd mensen, die zich afvragen of een teckel wel iets voor ze is. Na een bezoek hier is men dan weer wat wijzer. Wij vinden het geweldig als mensen zo gedegen te werk gaan en zich zo goed oriënteren alvorens over te gaan tot de aanschaf van een pup. Er komt natuurlijk nog wel wat bij kijken om zo’n kleine deugniet op te voeden. Wij van onze kant verstrekken dan ook een handleiding met tips en trucs, maar zij ook per mail en telefonisch te bereiken voor vragen. Het is niet zo dat bij vertrek van de pup wij er de handen vanaf trekken. We hebben ze in ons hart gesloten en daar hebben ze allemaal een plekje gekregen.

Ook krijgen wij de nodige terugkoppeling van de nieuwe eigenaren met prachtige foto’s of filmpjes. Dat doet ons zo goed, want missen doen we ze zeker.

Intussen vullen onze wachtlijsten voor het komende jaar zich weer gestaag voor onze nestjes van onze dwergteckels Charlotte, Puck, Dakota en Kaninchen teckels Elsa en Caitlin (eerste nestje). Soms wil men niet zo lang wachten en dan verwijzen wij een geïnteresseerde door naar een bevriende fokker van ons bij wie wij een aantal teefjes hebben gekocht en van wiens reuen wij graag gebruik maken.