Laatste nestje voor onze Charlotte in aantocht!!!

Charlotte verwacht haar vijfde en tevens laatste nestje. Op 3 maart a.s. is zij uitgeteld en zo als de zaken er nu voorstaan, kunnen we weer een nestje gezonde pups verwachten. Hoeveel??? blijft een vraagteken. We wachten gewoon af wat er komt. Inmiddels hebben er reeds een groot aantal mensen zich gemeld voor de wachtlijst. We hopen dat we een ieder kunnen blij maken met een pup. Voor Charlotte breken de laatste weken aan en dat valt niet altijd mee. Het gewicht is de laatste twee weken al behoorlijk toegenomen en ook haar eetlust blijft niet achter. Komend weekeind de werpkist alvast tevoorschijn halen zodat zij zich in alle rust kan voorbereiden.
Hieronder alvast enkele foto’s en ook de foto van de reu Aram.

Charlotte “en profile”

Nog twee en een half week te gaan
Aram vom Altsiedlerhof