Pups Charlotte tweeënhalve week oud.

De pups hebben deze week hun eerste wormenkuur gehad. Het is een beweeglijk stel, nu helemaal sinds de ogen en enkele oortjes open zijn. Je blijft als kleine ontdekker dan ook echt niet meer stil liggen als je plotseling ontdekt dat de werpkist toch wel groter is en je gaat dan ook nauwgezet als een echte Sherlock Holmes alle hoekjes en gaatjes ontdekken, maar ja dan is opeens de rest verdwenen. Wat doe je dan? Nou je maakt duidelijk kenbaar dat het nu toch wel even paniek is. Mama of Bert grijpen vakkundig in en de rust keert weer.
Dan breekt opeens die ontwormdag aan. Je probeert nog te ontsnappen uit de sterke hand van Bert, maar mooi niet. Onder veel protest en veel gewriemel gaat het smerig smakend goedje erin. Het was door al dit gewriemel en een zere duim van Bert haast niet mogelijk om veel foto’s van dit ritueel te maken. De besten staan erin maar in vorige berichten is duidelijk te zien hoe “lekker” ze het vinden. Ook de nageltjes worden nog even geknipt en mama Charlotte zorgde tot slot voor de Koek en Zoopie.
Weer even wat kiekjes en op naar de volgende week, waarin we ook kennis gaan maken met onze nieuwe baasjes. SPANNEND!!!
Helaas worden de foto’s door het programma, wanneer we het publiceren, enigszins door elkaar gegooid. Dus zoek de setjes maar even bij elkaar!!

Dit valt reuze mee zeg……..
Even laten inwerken……..
Dit is smerig zeg….Bah, bah, baaahhhh!!!!
De rust keert weer
Gauw wat van die hééééérlijke moedermelk
Vreselijke nasmaak dit goedje om over een afdronk maar helemaal niet te spreken!!!!

IMAG0661

Voor het filmpje dubbelklik op IMAG0661.