Pups van Charlotte 4 weken oud

Wat een drukke week voor ons pups was het toch. Allereerst kwamen onze toekomstige baasjes kennis met ons maken. De aaah’s en oooh’s voerden de boventoon. We mochten van Bert nog niet in al die vreemde handen, want er mocht eens een bacterie meekomen. Gelijk heeft hij en wat fijn dat hij zo goed op ons past, zo blijven wij goed gezond.
Leuk hoor die visites, maar naderhand waren wij best wel moe en gingen weer voor een groei-slaapje. Dat doet ons allen ze goed en dat is bij de dagelijkse weegbeurt goed te merken. Iets minder dan de voorgaande weken, maar dat komt door het feit dat we steeds meer lopen en stoeien met elkaar. Nog iets wat er bij komt, is dat we onze eerste tandjes hebben gekregen en mama Charlotte vindt dat minder fijn. Om niet te weinig te groeien, is Bert begonnen met ons rijstebloem-pap met geitenmelk erbij te geven. Waarom geitenmelk en geen koemelk zal je je misschien afvragen. Koemelk bevat lactose en dat kunnen pups nog niet verteren, waardoor ze diarree zouden kunnen krijgen. Het is nog even wennen zo’n bakje met pap, maar langzamerhand begint het voor de pups te wennen.
Ja, de trouwe lezers weten het al. De tweewekelijkse wormenkuur en de manicure stonden weer op de agenda. Je moet het maar ondergaan, want ontsnappen is niet mogelijk. Tot besluit troost mama ons telkens weer met een lekker slokje melk en is er weer tijd voor een lekker hazenslaapje.
Voor de nieuwe baasjes en verdere fans een lekker likje en tot de volgende keer. Tevens nog wat kiekjes.

Was dat nu alles, véééél lekkerder dan vorige keer
Yeaak
Zo, dat is er weer door!!!
Wist niet dat je er ook bellen mee kon blazen, wat leuk…….
Blub, blub, blub, blub
Blob