Pups Dakota alweer 3 weken oud en Verhuizing naar een nieuwe lokatie!

We zitten midden in alle verhuisperikelen, maar verliezen onze kleintjes zeker niet uit het oog. Inmiddels hebben wij afscheid genomen van Puck, die naar haar nieuwe baasjes is gegaan. Net zoals haar zusje en broertjes een heerlijke dondersteen en een echte ontdekker, die vanuit de boekenkast het heerlijk vindt om achter de roedel aan te rennen. Bezoekers met veters zijn ook geliefd. Met dat kleine schattige bekje maakt ze veters nauwkeurig los. Een heerlijke knuffel, die haar huidige baasjes ook veel plezier bezorgt naar inmiddels te hebben vernomen. Als laatste gaat komend weekend Bobbie naar haar nieuwe baasjes. We zullen ze missen, maar ze krijgen het goed net zoals de rest.

Ik wil er ook uit!. Ik zal netjes in de buurt blijven hoor.

Daar ben ik, mag ik meespelen?
We gaan verstoppertje spelen en jij mag gaan zoeken.

In de tussentijd groeien de twee dametjes van Dakota erg goed. De oogjes zijn inmiddels open, dus het grote ontdekken, zal binnenkort beginnen. Dakota doet het fantastisch en zorgt heel goed voor haar pups. Bij ieder kreetje gaat haar kopje omhoog en wordt er weer gepoetst en gevoed. En dat is te zien. Ze glanzen prachtig de dametjes en voelen lekker stevig aan. Inmiddels hebben ook zij de eerste wormenkuur achter de rug en groeien er lustig op los.

Lekker knus naast elkaar Lotte en Catootje
Lotte vindt het maar bijzonder smerig
Catootje heeft er aanzienlijk minder moeite mee

Zoals bovenaan al stond te lezen zitten we midden in de verhuisperikelen. Om onze kennel wat verder uit te breiden en vaker te kunnen voldoen aan de aanvragen voor pups, waren we genoodzaakt een ander onderkomen te zoeken met wat meer ruimte zodat we nog een paar teefjes extra kunnen houden. Het probleem dat hierbij om de hoek komt kijken is natuurlijk de buurt waarin wij nu wonen. Om de buurt tot zo min mogelijke last te zijn hebben we iets gevonden op het platteland bij Slagharen; inderdaad vlak bij het attactiepark Slagharen. De verhuizing zal plaatsvinden op 15 mei a.s. waarna het nieuwe adres van de teckelkennel Aan den Voorhoeve zal zijn: Braambergerweg 22, 7776 RS te Slagharen. Alle bekenden en geïnteresseerden, die meer willen weten over onze teckels en onze wijze van fokken en die ons zouden willen bezoeken, al dan niet met teckel, zijn van harte welkom. Graag even een berichtje van te voren. Het e-mail adres blijft hetzelfde; of via de website of anders naar bertklink@hotmail.com
Nu nog even een impressie foto van ons nieuwe optrekje.