Pff wat is het heet en dan drachtig!!

Onze Puck heeft, nu ze nog iets minder dan een week heeft tot de bevalling, het best zwaar. De pups groeien goed en haar buikje hangt al aardig op de grond. Nu ik dit schrijf, ligt ze op de koele vloer vreselijk drachtig te zijn. Het is dan ook wel warm voor onze lieve meid en wij proberen het zo aangenaam mogelijk voor haar te maken.

Laatste loodjes van Puck
Zo, mijn middag wandeling zit er weer op; nu rust en wat te drinken

Onze nieuwste aanwinsten Sofie en Fleur brengen graag een pré-kraambezoekje, maar mama in spe kan dit niet echt bekoren. Ze gromt wat en de kleintjes zijn dan snel vertrokken naar hun volgende bezigheid en wel het met die scherpe tandjes inkorten van het vliegengordijn. Ja, die zal denk ik een volgend seizoen niet echt meer bruikbaar zijn. Gelukkig zijn die twee aan elkaar gewaagd en spelen ze graag met elkaar. Met name fijn voor Sofie, die twee weken geleden afscheid heeft moeten nemen van haar zusje Maan. Sofie heeft met name de eerste dagen nog wel gezocht op de meest geliefde verstopplaatsjes, zoals ons televisiemeubel en achter de werpkist. Met Maan en Sofie gaat het uitstekend. Maan heeft het geweldig naar haar zin bij haar nieuwe baasjes wanneer wij de foto’s op Facebook zien. En Sofie heeft naast Fleur ook nog de rest van de roedel om mee te spelen. Als Puck niet wil, dan is mama Dakota er natuurlijk ook nog of anders Caitlin, die spelen tot een kunst heeft verheven. Deze kleine Kaninchen teckel is altijd in voor een robbertje en is gek op de kleintjes. Zij is het die speelgoed voor ze haalt en troost wanneer er verdriet is. Een echte deugniet met een groot hart.
Volgende week weer een bevalling in onze heerlijke boerderij waar we allemaal met volle teugen van genieten. Heerlijk de ruimte voor de teckels en heerlijk de ruimte voor mij met mijn rolstoel.

Hallo, ik ben Fleur de nieuwste aanwinst
En ik ben Sofie, dochter van Dakota en kleindochter van Charlotte. Ik lijk wel wat op mijn oma, zegt mijn baasje
En hier staan we dan met z’n beiden lekker in het zonnetje en kijken waar het baasje mee bezig is.

We houden al onze volgers, zoals voorheen de komende weken op de hoogte. Bij vragen of interesse mail of bel (na 19.00 uur ’s avonds) gerust.