Pups Puck 3 weken oud

Wat groeien ze hard. Alweer ruim drie weken; de oogjes en oortjes zijn inmiddels geopend. Ook worden de eerste moedige pasjes gemaakt. Zo’n kleine rakker loopt dan wel eens te ver en dan wordt het toch eng, want mama is er niet meer altijd bij. Ze laten het dan wel horen, zodat er hulp komt. Veelal legt Bert ze terug en ontfermt mama Puck zich daarna liefdevol over de kleine wegloper. Wat is ze trots en zorgzaam onze Puck, ze koestert en verwent ze en is nog steeds graag bij ze.

Ook de eerste wormkuur hebben de pups al gehad en het blijft vies, maar ja het moet nu eenmaal. De tweede staat al op stapel.

N.B. Door onze verhuizing en modificaties onlangs aan de website, hebben er mogelijk een aantal berichten ons v.w.b. puppy-aanvragen niet bereikt. Mocht u geen reactie hebben ontvangen op uw aanvraag dan verzoeken wij u deze nogmaals te zenden.

Nog even weer enkele foto’s en tot de volgende keer.

Ons middagdutje is ons heilig; niet storen graag
Avondeten dient zich aan
Wie doet ons nu wat ; diepe rust
He slaapkop, wordt nu maar eens wakker hoor. Het is al licht buiten