Puppy reünie 2018

Beste allemaal,

Het heeft even geduurd maar hier dan een verslagje van de puppy reünie 2018 wederom op ‘Het Leesten’ bij Ugchelen/Apeldoorn. De planning was om deze reünie op de derde zaterdag van september te houden, maar bij het maken van een afspraak om te reserveren, bleek dat juist deze zaterdag al was besproken. De week erna was geen probleem. Dus dan maar een weekje later. De weersvoorspellingen waren redelijk. Het zou droog blijven met mogelijk een buitje. Toen ik er om 13.30 uur was, scheen een lekker zonnetje en besloot buiten een plekje te zoeken voor de bezoekers van de reünie. Langzaam maar zeker druppelde iedereen binnen met zijn of haar of hun teckel. Het was een zeer prettig weerzien zeker voor mij om alle ‘Aan den Voorhoeve’ teckels weer eens te zien. Ja, onze foklijnen zijn voor mij duidelijk zichtbaar. De teckels zelf hadden het hier en daar toch nog wel even moeilijk om nu de aandacht wat te spreiden en niet alleen voor hen zelf op te eisen. Normaal gedrag zeg ik maar. Wel kon je merken dat de ‘oudere’ teckels wel meer hun ‘mannetje’ stonden dan de jongere. Allemaal volkomen normaal. Tijdens de koffie met iets extra’s kwamen natuurlijk de verhalen wat er zoal met de teckels was beleefd. Een die uren in een maisveld verdwijnt, een andere die wanneer hij moe wordt maar bij het baasje op de scootmobiel springt en zich lekker laat rijden. Een die al twee cursussen heeft gevolgd met goed gevolg. Een andere teckel, die zijn territorium naar volle tevredenheid van zijn baasjes verdedigd. Er is dus over iedere teckel wel iets te vertellen. Zelf moet ik wel zeggen dat ik best wel trots was op alle teckels zoals ze eruit zagen; goed verzorgd, glanzende vacht, soms al wat te lang en prima van gewicht. Voor mij, ons, een teken en bevestiging dat we op de goede wijze met onze fokkerij bezig zijn.

Op naar volgend jaar 3e zaterdag in september.

Hieronder nog even een foto-impressie van deze zaterdag.