Derde nestje Elsa en eerste nestje Caitlin

Afgelopen week diende de geboorte van het derde nestje van onze Elsa zich onverwacht aan. Ze was natuurlijk al drachtig en dat was goed te zien. Ook wisten we natuurlijk wanneer ze  zou zijn uitgeteld. Ditzelfde gold ook voor Caitlin omdat beide dames op dezelfde dag zijn gedekt door verschillende reuen. In het geval van Elsa is dit Santiago vom Altsiedlerhof en voor Caitlin was dit Rosenkavalier vom Altsiedlerhof. Vrijdag 12 oktober jl. was de dag waarop beide dames waren uitgeteld. Echter diende de komst van de pups zich enkele dagen eerder aan, waardoor ik het even best druk kreeg om de werpkisten, die al wel gereed waren, maar nog in de garage stonden, naar de kamer te krijgen. Bij Elsa was de eerste pup er plotseling nadat ze nog even een wandelingetje rond het huis had gemaakt en zij even in de bench ging liggen. Ik had de hele dag nog geen weeën waargenomen en Elsa gedroeg zich verder ook normaal voor een hoogdrachtige teef. Toch kwam de eerste pup onverwacht, maar gezond ter wereld en zo ook de rest. Ze kreeg twee reuen en drie teven.

Voor Caitlin was het haar eerste bevalling. Zij deed het fantastisch en na een half uur persen, kwam er een reutje ter wereld, die zij de beste zorg geeft en hem al als een volleerd moedertje verzorgt.

Hieronder de eerste foto’s.

Inmiddels hebben alle pups al een nieuw baasje, die over drie weken voor het eerst kennis gaan maken met hun nieuwe familielid.

Zijn ze niet verschrikkelijk lief!!

Alles in diepe rust.

 

 

 

 

 

 

 

blauw en paars zijn de heren
Santiago tijdens een kampioensmatch in 2013 en dekreu van Elsa voor haar derde nest
Weekje oud

 

 

 

 

 

 


Mijn eerste!!!
Rosenkavalier vom Altsiedlerhof de reu die Caitlin heeft gedekt

 

 

 

 

 

Volgende week weer een up-date van onze nieuwe aanwinst.