Pups van Elsa en Caitlin nu twee weken oud

Ze groeien goed de 6 kleine rakkertjes. De mama’s zijn zo druk met voeden en schoonmaken en zelfs Caitlin – voor het eerst mama – toont zich van haar beste kant. Beschermen doen ze de kleintjes als een leeuwin. Van veraf kijken is ok, maar te dichtbij is nu nog zeker niet toegestaan. Bert en Herma mogen het wel, maar ja, die kennen ze dan ook heel goed. Ze hebben de oogjes dan nog wel gesloten, maar bij enkelen zien we al een klein spleetje. Nog even en er gaat een wereld voor ze open. Ook worden de eerste stapjes al gezet. Ja, ondanks dat ze wat eerder werden geboren, weerhoudt dit het grut er niet van om ook daar progressie te tonen. Ze zijn nog zo vertederend klein, maar de melkbars van zowel Elsa als Caitlin draaien op volle toeren. U vraagt, wij draaien is het devies.

De eerste ontwormingskuur heeft het grut ook alweer achter de rug. Iedere keer weer een belevenis. Aangezien Bert het dit keer alleen moest doen, zijn de mooie plaatjes even achterwege gebleven, maar daar het een tweewekelijks ritueel is, zal er zich ongetwijfelf nog wel een gelegenheid voordoen. We zijn inmiddels weer een dag verder en bij de dames zijn de oogjes open. Ze kijken nog een beetje wazig de wereld in. Bij de heren daarentegen zitten de oojes nu nog even dicht op één reutje na; deze kijkt inmiddels met één oog rond om te zien of de kust veilig is en aansluitend het andere oog ook te openen. 

Hieronder enkele foto’s.

Vreselijk trots op mijn eerste jongen !
Caitlin verzorgt haar pup met heel veel liefde.
Elsa gaat maar eens op de rug liggen zodat iedereen een drinkplaats heeft; lekker puh!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo nu ben ik zelf ook even aan een tukje toe……wel te rusten!!!