Tot ziens lieve Saartje, Tripel, Cato, King Arthur, Puk en Joep.

De pups van Elsa en Caitlin zijn inmiddels verhuisd naar hun nieuwe baasjes. Hoe fijn het voor ons ook is om te zien hoe blij de nieuwebaasjes zijn met hun pup, zo moeilijk blijft het om afscheid te nemen. Al de weken van dracht, geboorte en socialisatie beleven wij altijd erg intens. Al die kleine droppies houden ons dag en nacht goed bezig. Gelukkig hebben wij veel hulp van de twee geweldige mama’s. Alhoewel Caitlin nog ín de leer was’. Ze heeft zich kranig gedragen en waar Caitlin hulp kon gebruiken, stond Elsa paraat. Die basis is dus goed en daar hebben de pups ook profijt van.

Onder het genot van een kopje koffie en thee worden voor het vertrek alle ‘formaliteiten’ afgehandeld, waaronder o.a. de koopovereenkomst, hondenpaspoort en alle verdere informatie. We benadrukken telkens weer dat bij vragen of problemen men te allen tijd contact met ons kan opnemen. We blijven ons verantwoordelijk voelen voor de pup.

Tussendoor kan men naar aanleiding van de eerder toegezonden handleiding nog de nodige verduidelijk dan wel vragen stellen.

Na veel teckelpraat komt dan het onvermijdelijke afscheid, maar we zullen ze zeker weerzien. Een laatste knuffel en daar gaan ze dan, op weg naar een gelukkig en goed leven. Wat hebben wij van jullie genoten.

Tot ziens lieve Aan den Voorhoeve pups. Het gaat jullie goed!

Dikke knuffel, Bert, Herma, mama Elsa, mama Caitlin, Charlotte, Einstein, Dakota, Puck, Fleur en Sophie.

Nog even een laatste groepsfoto en een tweetal filmpjes.

Wij willen alle lezers graag een bijzonder fijne Kerst toewensen en een voorspoedig en gezond 2019. En wie weet mogen we u een keer begroeten aan de Braambergerweg 22 te Slagharen voor een Aan den Voorhoeve pup of eens een kijkje te komen nemen bij onze teckelroedel!

 

MVI_3050