Pups Dakota 6 weken oud

Wat vliegen de weken om en wat worden ze al groot. Inmiddels zijn de pups genaamd Juul (oranje bandje), Twiggy (witte bandje), Louis (blauwe bandje) en Josefien (paarse bandje) overdag te vinden in de kamerkennel  waar ze heerlijk kunnen ravotten met elkaar. Ook de tandjes belanden tijdens het spelen in de oren of de staart van je zusjes of broertjes. ’s Nachts gaat het grut nog fijn even in de werpkist waar mama nog heerlijk bij ze slaapt. Overdag is mama al wat vaker uithuizig, maar komt regelmatig langs voor de melkbar, want voeden doet ze nog steeds. Ondanks dat de pupsels ’s morgens Carnibest en ’s avonds gewelde brokjes krijgen, gaat de melk van mama er ook nog altijd in.

Ze krijgen ook vaak bezoek en laten zich graag bewonderen, want ze mogen gezien worden. Alleen kwam vorige week heel ander bezoek. De chipper kwam nl. en die moest zo nodig prikken.  Ze gaven geen kick de dappere dodo’s.  De chipper vond ze lekker rustig. Ze zijn wel heerlijk speels, maar het zijn geen piepers en erg tevreden klantjes. Tot slot werd met een wat grotere wattenstaaf het DNA  afgenomen. Brrr wat vies.

Nu nog even de wormenkuur nu ze zes weken zijn en weer een manicure. Dit was het even voor nu, maar er volgt binnenkort nog even een berichtje over het bezoek aan de dierenarts.

Tot gauw!