Pups Dakota voor het eerst op bezoek bij de dierenarts.

Nu moeten jullie eens horen wat er vandaag is gebeurd. Na heerlijk te hebben ontbeten met een verrukkelijk toetje van mama tot besluit werden we met z’n vieren door Bert in een nieuw plastic huisje gelegd en gingen wij met een vreemd ruikend en klinkend apparaat op rond draaiende pootjes op weg naar …..?

Nou naar een vreemd huis met nog meer nieuwe geurtjes en soortgenoten. Iets groter, groter en groot. We kwamen binnen bij een hele lieve mevrouw. Dat bleek een dierenarts te zijn. Geen idee wat dat was, maar ze was wel lief. Ze luisterde met een raar apparaat op onze buik. Het hartje zei Bert en dat klopte, zoals het hoorde te kloppen. Ook de longen of zoiets vond ze mooi klinken. De naveltjes waren allemaal goed en de oortjes waren allemaal goed. Bij de jongens waren de beide balletjes al ingedaald. Dus compleet. De chips waren inmiddels al gecontroleerd met weer een vreemd apparaat. Het was oké, zei de dierenarts. Dit was nodig om onze dierenpaspoorten naar behoren te kunnen invullen en te zorgen dat wij allemaal het juiste paspoort hebben gekregen. Toen pakte ze iets scherps. Een naald zei Bert en daar zouden we mee worden geïnjecteerd. Wat dat dan ook maar mag betekenen. Nou het duurde maar even en toen wisten we dat ook. Maar zoals een echte Aan den Voorhoeve pup gaven we geen krimp. De dierenarts vond ons echt mooi en zo mooi glanzend, zoals een gezonde pup dient te zijn. Ook mama Dakota werd nog even nagekeken en werd ook goed gekeurd. We waren allemaal trots en kunnen met gerust hart naar onze nieuwe baasjes en gerust knuffelen met hondjes, die er al zijn. Wel moeten wij in de week dat wij bij de nieuwe baasjes zijn naar onze eigen dierenarts daar voor de tweede injectie, maar wij zijn bikkels.

Bert had het plan om foto’s van alle verrichtingen te maken, maar heeft de dierenarts even moeten assisteren met de kereltjes om goed te kunnen onderzoeken of de balletjes waren ingedaald en dat gaat natuurlijk voor. Wees niet ongerust er komt zeker nog een fotomoment van het viertal. Toch nog enkele foto’s tot besluit, maar om voornoemde redenen niet allemaal voorhanden. Wel een foto van de rakkers, waarop te zien is dat een bezoekje aan de dierenarts ook behoorlijk vermoeiend kan zijn; welterusten!!!

Juul
Louis
Josefien
Een dutje na het bezoekje aan de dierenarts blijkt wel nodig!!