Pups van Puck alweer 6 weken oud. Inmiddels gechipt en bij de dierenarts geweest.

Wat gaat de tijd weer snel. Nog een drietal weken en Sam, Olav en de kleine Puck zullen ons weer gaan verlaten. Nu breken voor ons weer heerlijke, maar ook drukke weken aan. Ze zouden deze week worden gechipt, maar vanwege een sterfgeval in onze kennissenkring moesten wij het bezoek van de chipper uitstellen tot volgende week. Nu zal het volgende week gaan gebeuren. Twee dagen later het eerste bezoek aan de dierenarts en de eerste enting. Bert zal proberen het nodige met zijn camera vast te leggen dus dat komt eraan.

Intussen gaat het goed met de kleine belhamels. Overdag druk in de weer in de kamerkennel. Regelmatig bezoek van Indra, Julia, Sophie en Fleur maakt de kleintjes extra nieuwsgierig naar wat daar buiten de kennel zoal gebeurt. Nog even en ze worden voorgesteld aan de roedel. Eerst de jongsten en wat later de ouderen. Intussen eten ze inmiddels al geweekte brokjes en vanaf morgen ’s morgens Carnibest. En eten doen ze goed. Ook laten ze zich goed horen wanneer er gegeten moet worden. Mama Puck zorgt nog altijd voor het toetje en voedt ze ondanks de scherpe tandjes nog steeds even.

Heerlijk middagdutje met mams
Dat nieuwe ‘goedje’ (Carnibest) smaakt zeker zo lekker als de melk van mama!!!
Sam kijkt even de ‘wijde’ wereld in…….spannenddddddd hoor!!!

Nu nog even de tweewekelijkse wormkuur en de eventuele manicure. Foto’s spreken weer voor zich al laat de duidelijkheid iets te wensen over. Dat spul is ook zo smerig dat het praktisch onmogelijk is om even stil te staan voor de foto!!

Olav
Olav
Sam
Sam
Gentle
Gentle
Puck
Puck

Inmiddels is de chipper geweest en zijn alle pups voorzien van een chip. Vanaf nu is de naam gekoppeld aan de pup dus voor Bert om duidelijk aan te geven welke pup welke chip/naam krijgt. Daarnaast moet de afkomst onomstotelijk worden vastgesteld door middel van een DNA profiel. Hiervoor wordt bij iedere pup wat wangslijm met een voor de pup gigantische wattenstaaf afgenomen. Het wordt dusdanig zorgvuldig gedaan door de chipper, dat geen van de pups ook maar een kik geeft tijdens de afname. Voorafgaand is de chip reeds ingebracht. Ook hierbij geen kik door de pups hetgeen er op duidt dat ook hier de chipper precies weet wat hij doet. Bij deze handelingen hoort natuurlijk ook het nodige papierwerk.

DCIM\100MEDIA
DCIM\100MEDIA
DCIM\100MEDIA
DCIM\100MEDIA
Nauwkeurige administratie is en blijft vereist
Puck; Het ‘uurwerk’ tikt als een klok zo regelmatig!
Ook de longen zijn zijn in prima conditie volgens de dierenarts
Sam; De oren zijn keurig gewassen hoor.
Sam; Geen kik gegeven.
Gentle; ook dit hartje loopt als een Zwitsers uurwerk!!
Gentle; Is dit nu alles?????
Oei,oei,oei, oeiiii……….Gevoelig onderwerp!!!! Hier praat je niet over!! Olav
Olav: en ja zonder een kik te geven; goed hè !!!!!

De hieronder gepubliceerde pups van onze bevriende fokker hebben inmiddels hun gouden mandjes gevonden. Wel verwacht deze fokker binnenkort weer een aantal nestjes donkerwildkleurige dwergteckels. Voor meer informatie graag even contact met ons opnemen. Tel.: 0523-330199.