Elsa in blijde verwachting.

En ja hoor onze Elsa begint te groeien en alles duidt er op dat ze drachtig is. De verschijnselen kennen we, maar toch is het iedere keer een wonder om te zien dat Moeder Natuur weer zo fantastisch meewerkt. Zoveel mogelijk rust en lekker verwennen, vinden onze drachtige dametjes altijd geweldig en wij natuurlijk ook. We hadden het nogal druk het afgelopen weekend o.a. met mijn verjaardag, maar met name het onvermijdelijke vertrek van de pups van Puck. Altijd een gebeuren met een lach en een traan. We zijn iedere keer weer zo blij met de nieuwe baasjes, die alles hebben gedaan om de thuiskomst van hun pup optimaal voor te bereiden. Olav, Puck en Sam krijgen dus ook allemaal een gouden mandje. Alles zal er aan worden gedaan om de kleintjes een fantastisch leven te geven.

Dan keert de rust weer enigszins terug in huize Klink. Zoals iedereen inmiddels weet, is Gentle bij ons gebleven en zij heeft  natuurlijk naast de rest van de roedel ook nog de nodige aandacht nodig. Gelukkig maar, we zouden eens moeten afkicken en daar zijn we nog zeker niet aan toe. Veel van onze aandacht gaat nu uit naar Elsa en het op komst zijnde nestje. Buiten het heerlijk knuffelen, krijgt ze ook langzamerhand meer voer. Met name puppyvoer. Dit is eiwitrijker en dat is wat ze nodig heeft. Naast dat haar buikje al iets begint te groeien, zullen ook de tepels groter en donkerder gaan worden. Allemaal tekenen van de dracht. Tussendoor wordt de werpkist in gereedheid gebracht, zodat alles gereed is als de pups zich aandienen. Zo spannend en heerlijk deze tijd.

Tot besluit nog wat foto’s van de aanstaande mama en een foto van de knappe vader Santiago.

Santiago vom Altsiedlerhof
Nog even languit op de bank
Ik heb nog een lekkere dikke vacht; laat de winter nu maar komen!!!
Mijn buikje begint al een beetje op te zetten.
Zo even kijken of er nog iets te eten valt: ik heb vreselijke trek in iets lekkers!!!!!