Elsa nu nog enkele weken te gaan.

Het buikje groeit en ze laat als ze lekker op schoot ligt met trots het buikje wat nu begint te groeien,  zien. Hoeveel het er worden, weten we nog niet, maar binnenkort kunnen we als alles goed gaat wat voelen bewegen.

Hier wordt deze week de werpkist gereed gemaakt. Meestal geeft het teefje aan daar rustig in te willen liggen en rust is heel belangrijk. Ook ligt Elsa graag bij ons op schoot en kuiert op haar gemakje door de kamer. Het drachtig zijn vinden al onze teefjes geen enkel probleem zo lang wij en met name Bert maar in de buurt zijn. Naar de bevalling toe richten ze zich steeds meer op Bert, daar hij de bevalling doet en heel rustig het proces voor het teefje laat verlopen, zodat zij geen stress ervaart, hetgeen een succesvolle bevalling kan bemoeilijken. Ik ben altijd blij dat Bert de rust zelve is. Ik als zijnde vrouw, die twee kinderen heeft gebaard, weet dat het geen ‘appeltje eitje’ is zo’n bevalling dus leef echt met ze mee en kan het moment van werpen altijd moeilijk afwachten.

Dus het devies voor de komende weken is RUST RUST RUST voor mama en haar pups. Nog even enkele foto’s van ons drachtige meisje en nu wachten op een hopelijk voorspoedige bevalling. Mocht alles naar behoren verlopen, zal Bert de nieuwe baasjes na de bevalling bellen om hen hiervan op de hoogte te brengen.

Laatse weken zijn ingegaan
Even deze plek inspecteren!
Wandelingetje buiten doet ook best wel goed.
Fijn weer binnen in de warmte samen met Julia; bevalt toch beter als buiten.