Pups Elsa 4 weken oud.

Wat groeien ze weer goed. Mama Elsa is de rust zelve als het om haar kroost gaat. Ze zoogt ze, likt ze netjes schoon en zorgt dat het de kleintjes aan niets ontbreekt. Nu de oogjes open zijn en het lopen steeds beter gaat, kuieren de pups op hun gemakje door de werpkist. Mama Elsa begint langzamerhand met de eerste opvoedkundige beginselen. Zo toont ze de kleintjes dat er niet geplast en gepoept mag worden in het slaapgedeelte. Ze wijst hen de weg naar het voorste gedeelte waar ze hun dagelijkse behoeftes moeten doen. Dan is het fijn dat je als pup zo goed kunt lopen. Behendig stappen ze over het balkje heen dat fungeert als scheiding tussen het slaap- en badkamergedeelte. Langzamerhand wordt hun wereldje weer groter en de volgende stap zal over enkele weekjes de verhuizing naar de kamerkennel worden. Nu nog even de werpkist, totdat duidelijk wordt aangegeven dat het tijd wordt voor de eerste interne verhuizing.

Zo hebben de pups de ‘tappunten’ voor het uitzoeken!!!
Volle melk ………Jammie jammie…….
Mammie, zo blijven liggen graag; kunnen we er goed bij!!!!

Maar nu weer de noodzakelijke tweewekelijkse wormenkuur en de manicure. En als dit weer achter de rug is een eerste kennismaking met pap. Gemaakt van geitenmelk en rijstebloem. Weer een hele nieuwe ervaring wat veelal gepaard gaat met heerlijk geklieder. Deze foto’s volgen z.s.m..

Valt deze keer best mee hoor!!!
Voor mij ook geen probleem deze keer; hoop dat het zo blijft!
Mij bevalt het nu niet zo goed als de vorige keer; bah wat smerig!!!
Volgens mij heb ik ook iets uit een ander flesje gehad; wat sméééérrrriiiiggggg!!!
Dat ziet er ook lekker uit ……aaaaaaaanvallen!!!!!!!
Mag ik ook wat???
Zal ik je baardje even schoonlikken??

Geniet weer even van de foto’s van de kleine rakkertjes. Dat is een hele klus, want stilzitten hoort niet echt bij een jonge pup.