Nieuw leven in Kennel Aan den Voorhoeve.

Ondanks alles wat iedereen bezighoudt met het Coranavirus is het ook fijn om zo nu en dan wat fijn nieuws te mogen vertellen. Nou dat is er. Onze Sophie is drachtig en weliswaar wat later gedekt, lijkt het er op dat de dekking bij onze Kaninchen teckel Caitlin ook heeft aangeslagen.

Onderstaand een foto van onze teefjes en de papa’s van de pups.

Caitlin nog even in de zon
Rosencavalier vom Altsiedlerhof
ook Sophie lekker in de zon
Quick Star vom Altsiedlerhof

We zijn er zoals altijd erg blij mee, maar daar het welzijn van de aanstaande mama’s en de pups ons boven alles gaat, hebben we de bezoekjes aan onze roedel even stil moeten leggen, maar houden jullie wel op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Onze bevriende fokker heeft momenteel ook enkele ruwharige dwergteckelpups beschikbaar. Voor meer informatie over onze op komst zijnde pups en de pups van onze bevriende fokker kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen na 19.00 uur ’s avonds.