Pups Sophie en Caitlin.

Wat een heerlijke week was het. Dakota knapte heel snel op en is nu weer ons vrolijke meisje, die met de roedel heerlijk speelt en slaapt en alles doet wat een echte teckel betaamt. Ze is weer vrolijk en zit graag op schoot, want ze is net als de rest een beetje verwend. Dit maakt ons dolgelukkig.

Voor wat betreft de pups. Ook hier is het geluk met een grote ‘G’. Ze doen het allemaal zo goed. Ze groeien en bloeien en het trotse middelpunt van dit alles zijn Sophie en Caitlin, die rondkijken met een blik van zie mij eens goed zijn. En eerlijk is eerlijk dat zijn ze ook. Ze letten nauwlettend op hun kroost en verliezen ze niet uit het oog. Dus hier geldt dus ook dat we erg content zijn.

Tot besluit op veler verzoek nog wat foto’s.

Mama Sophie met Laika
Laika nu 22 dagen oud

Hieronder de pups van onze Caitlin met ook een foto van haar natuurlijk.

Let even niet op mijn haardos maar ook ik mocht niet naar de trimster i.v.m. corona maar verder gaat alles prima.
Mag ik mij even voorstellen……. Bunty
Mijn oogjes zijn nog dicht en ik hoor gelukkig ook nog niets!!
Ik ben Louve!
En ben nu vandaag precies12 dagen oud.
Mijn naam is Duddy
En ben de enige kerel tussen al die meiden!

Zo even een korte voorstel ronde voor onze nieuwe baasjes. We zien er nog niet aller charmanst uit maar we zijn ook nog niet geheel ‘opgedroogd’. Wacht maar even een paar weken dan zullen wij ons van onze beste kant laten zien.

Tot een volgende keer!!!