Wederom een berichtje van de pups van Sophie en Caitlin.

Wat vliegt een week voorbij en wat kun je het heerlijk druk hebben met de kleintjes. Allereerst Laika van Sophie. De eerste stapjes worden inmiddels gezet. Deze gaan met vallen en opstaan, maar het zal haar zeker gaan lukken. Het is een lieverd en zo blij als Bert haar oppakt. Zelfs het lolmetertje (staartje) doet het al. Ze kwispelt er inmiddels al vrolijk op los. Wat een vrolijke en tevreden meid. Zo lief. Ook de tandjes komen al door. Ja, ze ontwikkelt zich goed. Vanavond wederom de wormenkuur.

Zie hier de eerste voorzichtige stapjes!!!
Zo, dus dat spul hebben ze net naar binnen gespoten………..
Wat smerig zeg!!!!!!! Bah, bah, bah, baaaahhhhh!

Dan nu de pups van Caitlin. Ook zij hebben afgelopen week de eerste wormenkuur gehad. Ook deze keer weer niet het favoriete drankje, toch hebben ze zich kranig gedragen. Maar het openen van de oogjes en oortjes gisteren, is toch wel heel bijzondere ervaring. Ze ogen dan zo anders. Het zijn lieve pups met een klasse mama.

Tot besluit weer wat foto’s.

Als eerste is Bunty aan de beurt. Smaakt naar…………
Dat wil je niet weten!!! Het zou verboden moeten worden!!!!!
Louve kijkt nog eens even naar de spuit. Dat goedje kleurt prima bij mijn halsbandje, vind je ook niet??
Even de oogjes dicht en doorslikken. Zo hebben we ook weer gehad.
Buddy heeft een beetje geknoeid maar het grootste deel is naar binnen gegaan.
Snap niet dat mijn zusje hier geen moeite mee heeft. WAT VREEEESELIJK SMERIG ZEG !!!!!!!
Het blijft terug komen. Ik hoop dat ik nu maar geen tweede portie krijg. Het eerst deel heb ik er gelukkig uit kunnen werken!!

Zo, na deze onprettige ervaring zijn de pups en moeders weer aan een slaapje toe. Je ziet dat ze er toch tevreden en ontspannen bijliggen.

Buddy in diepe rust.
Bunty en Louve zijn ook compleet van de wereld evenals mama Caitlin.

Zo is iedereen weer op de hoogte. Nou tot het volgende bericht uit onze kennel waar je zult zien dat we weer wat groter zijn gegroeid.