Nieuws uit huize Aan den Voorhoeve

Iets later dan normaal maar dat heeft als reden het bezoek aan de chipper van Laika. Normaal komt de chipper aan huis om te chippen, maar in deze Corona tijd moeten de fokkers naar een door de Raad van Beheer uitgekozen plaats in Nederland. Laika moest in Zwolle verschijnen. Daar werd ze door de chippers overgenomen in de bench en in een andere ruimte gechipt. Bert keek nauwlettend toe of alles goed met haar ging. Gelukkig kennen we de chipper en ons prinsesje werd zoals het hoort netjes gechipt en vervolgens het DNA afgenomen. Dit alles zonder een kik te geven. De kanjer. Thuisgekomen, liep ze weer vrolijk door de werpkist en je hoeft maar Laika te roepen of ze is er. Kusjes krijg je ook al. Wat een lieverd is het. Volgende week naar de dierenarts voor het gezondheidsonderzoek en de eerste enting. Het gaat weer zo snel en ze ontwikkelt zich als een speer. Haar baasjes komen dan ook snel weer even op bezoek om maar niet te veel te missen van hun meisje.

Laika op onderzoek uit.
Dat is mooi. Zal eens kijken of ik ermee kan spelen? Mijn baasje vindt dit echter een minder goed idee.

Goed gaat het ook met Louve, Bunty en Buddy. Ook zij lopen al parmantig door de werpkist. Kleine, dappere rakkertjes zijn het. Voor hen was er gistervond weer de wormenkuur. Ze kunnen niet wachten, maar niet heus. Ook de nageltjes krijgen weer een manicure. Hun bezoek aan de chipper zal binnenkort ook gaan gebeuren. We houden jullie op de hoogte.

Tot slot weer wat prachtige foto’s.

Bunty: Zo, gauw doorslikken, valt het nog wel mee deze keer.
Gelukkig geen nare nasmaak. Hé, wat ligt daar nu????
Louve: baaahhhh, moet dat nou????
Gelukkig het zit er weer op. Nu snel naar de rest.
Buddy: Nou lekker is anders, maar alles went!
Zo dat is gelukkig weer achter de rug. (voor een tijdje)

Zo dat was het dan weer. De volgende keer weer nieuwe belevenissen vanuit Kennel Aan den Voorhoeve!