1. Noortje Ezerman
  27 november 2019 @ 11:04

  Hebben jullie een dwergteckel teefje over? En wat vragen jullie ervoor? Hebben een teckeltje en willen er graag een vriendinnetje bij nemen. Ik hoor het graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Noortje Ezerman

  reageer

  • Patrick en Sylvia
   5 januari 2020 @ 13:15

   Hoi hoi, hier even een berichtje uit het verre Glanerbrug 🤗🤗, geweldig om te lezen dat alles goed is gegaan met de bevalling van Elsa, gelukkig gaat het goed met de pups en hun lieve moeder. Spannend is het ook voor het nieuwe “personeel” van de pups, zie ons nog steeds elke dag op de site kijken voor een nieuw berichtje en hoe het gaat met de zwangere moeder. Het is nu 6 weken geleden dat we onze Olav hebben opgehaald bij Bert en Herma, en we kunnen ons nu al geen leven meer zonder hem, ben zo blij dat we toch voor een reutje zijn gegaan, dit is een perfecte match voor ons. Hij is super lief naar ons toe, luistert (natuurlijk op z’n teckels😉😉) goed naar ons , en begint zijn plekje goed te vinden bij ons. Ook doet hij het super op de puppycursus, onvoorstelbaar wat zo’n kleine frummel allemaal oppakt en leert ondanks dat hij nog zo klein is, en daar zitten wij dan als blozend “personeel” trots te zijn op onze kleine (grote) frummel. Eten kan hij als de beste (pas maar op zei Herma nog, mams mag heel graag eten 😁😁) ja dat heeft hij wel geërfd ha ha ha. En Bert en Herma en de rest van de roedel natuurlijk, bedankt voor het goede opvoeden van Olav zijn eerste weken.
   Groetjes Patrick en Sylvia

   reageer

   • Herma Klink
    5 januari 2020 @ 16:20

    Goedemiddag Sylvia, Patrick en zeker niet te vergeten Olav. Wat fijn dat jullie zo van elkaar genieten en wat een fantastisch team zijn jullie. Dat ze pienter zijn bewijzen ze keer op keer, maar het zijn boefjes en clowntjes, maar daar zullen jullie goed mee om weten te gaan. Trots kun je zeker op hem zijn en wij weten dat ze het goed doen in de puppycursussen en vervolgcursussen. Veel teckels ‘werken’ graag voor hun baasjes en vinden het heerlijk om te doen. Ze kunnen wel eens een off-day hebben, maar dat is snel weer voorbij. Ga zo door team Olav! Hartelijke groeten en een dikke knuffel voor Olav, Bert en Herma

    reageer

  • Herma Klink
   28 november 2019 @ 16:07

   Wij hebben geen teefje beschikbaar. Wellicht een bevriende fokker van ons wel. Belt u ons gerust even voor meer informatie. Vriendelijke groeten, Bert en Herma Klink

   reageer

 2. Jan Stevens
  25 oktober 2019 @ 10:56

  Soms lopen de dingen niet helemaal zoals je zou willen. Dan is het heel fijn dat je ervaart dat Bert en Herma niet alleen hart hebben voor het fokken van teckels maar ook voor de medemens. Bert en Herma dank voor jullie begrip en ondersteuning en heel veel plezier en succes met jullie geweldige teckels! Groet Jan/Jolanda uit Nijmegen.

  reageer

  • Ellen Panken
   22 november 2019 @ 14:14

   Lieve Bert en Herma, wat zijn jullie lieve toppers allebei!
   Met zoveel liefde en kennis zorgen jullie niet alleen voor de prachtige puppy’s maar ook voor de moeders die deze prachtexemplaren op de wereld hebben gezet. Jullie zijn mensen met een gouden hart.

   reageer

   • Herma Klink
    22 november 2019 @ 14:31

    Lieve Ellen,

    Hartelijk dank voor deze lieve woorden. Jij kent als echte hondenliehebster onze honden als geen ander. Ze knuffelen dan ook maar wat graag met je. Lieve groet, Bert Een Herma

    reageer

  • Herma Klink
   27 oktober 2019 @ 11:33

   Lieve Jan en Jolanda, Dank voor jullie lieve reactie. Wij vinden dat naast onze liefde voor de teckels de mens erachter ook onze aandacht behoeft. Wij zijn er voor mens en dier wanneer ze onze hulp nodig hebben. Julia (Juul) heeft zeker jullie liefde ervaren en kon daardoor weer door in onze roedel en geniet volop van haar leven als pup. Lieve groet, Bert en Herma

   reageer

 3. Nanda
  22 maart 2016 @ 17:17

  Beste Bert & Herma,

  allereerst mijn complimenten voor jullie website, de liefde voor mijn favoriete hond spat ervan af!

  Ik ben op zoek naar een ruwharige dwergteckel reu en zou graag in aanmerking willen komen om bij een nestje te komen kijken.

  Groet en succes met de huidige pups,
  Nanda

  reageer

  • Annemie Essers
   18 april 2016 @ 17:26

   Lieve herma en bert

   Allereerst wat een fijn welkom bij jullie knus en gezellig en hartelijk.
   Dit zie je terug in jullie teckelbende wat een
   Lieverds.
   Met de puppies komt helemaal goed daar ben ik van overtuigd die hebben jullie liefde ook in zich.
   Met een woord geweldig wat jullie doen het is een.hoop werk met al die bengels.
   Dat jullie nog lang kunnen doorgaan en veel mensen blij kunnen maken met jullie hondjes. Groetjes annemie ?

   reageer

   • Herma Klink
    19 april 2016 @ 18:28

    Wat een lieve reactie. We doen het ook met alle liefde en hopen ook nog veel mensen blij te kunnen maken met een gezonde en fijne teckel. Als het aan ons ligt, gaan we nog jaren door.

    Hartelijke groeten,
    Bert en Herma

    reageer

  • Herma Klink
   22 maart 2016 @ 19:40

   Fijn om te lezen en ja, de liefde voor de ruwharige teckel zit heel diep bij ons. Wij vragen mensen om bij interesse telefonisch contact met ons op te nemen. Het liefst na 19.00 uur ’s avonds. Ons telefoonnummer is 055-5790190.

   reageer

 4. ronald & Helga en half zus Fleur
  31 oktober 2015 @ 17:18

  Afgelopen Donderdag weer bij onze Pip wezen kijken.
  Met één woord geweldig , die kleintjes.
  Wat hebben ze het goed voor elkaar bij jullie.
  we zullen nog een weekje moeten wachten, alles is al in huis voor de kleine Pip.
  Bert & Herma tot volgende week.
  Ronald & Helga

  reageer

 5. christianne jacobs
  5 september 2014 @ 18:44

  Het is even geleden, maar hier nog eens een berichtje van Knoet. Ja Knut is Knoet geworden, dat moest van onze dochter. Knoet is helemaal de teckel zoals ik me een teckel had voorgesteld; Ondernemend, nergens bang voor, vrolijk, grappig en soms heel brutaal. Hij daagt ons uit en kijkt ons dan aan van “wat nou”. Luisteren doet hij mondjesmaat. Op de puppycursus voert hij zijn oefeningetjes uit, meestal zoals het hoort, maar zodra hij even moet wachten gaat zijn neus even in de wind om vervolgens achter een spoor van mollen of kikkertjes aan te gaan.
  Ons grasveld in de tuin heeft opeens al meerdere kuilen, waaruit meneer dan de wormen uit opvist. De buurt is gek op hem, de volwassen buurhonden soms wat minder, door zijn enthousiasme en gespring zijn ze soms bang voor hem, maar inmiddels beginnen ze aan hem gewend te raken. Hij houdt enorm van knuffelen, zit graag op schoot en op de bank.. (wat van zijn baas eigenlijk niet de bedoeling is, tja..)
  Wij als familie zijn ontzettend dol op hem, kunnen ons een leven zonder hond niet meer voorstellen.

  reageer

 6. Fam.van Gassen
  12 juli 2014 @ 23:20

  Beste Herma en Bert,
  Wat hebben we genoten van ons bezoek en wat heerlijk dat Columbus/ Knut ons hondje wordt. Het was mooi om te zien in wat voor een liefdevol en warm nest deze hondjes geboren zijn en daar kunnen wij alleen maar een goed gevoel van krijgen.
  Het aftellen gaat beginnen,
  groetjes fam. Van Gassen

  reageer

  • Bert Klink
   13 juli 2014 @ 10:50

   Beste familie Van Gassen,

   Bedankt voor deze warme reactie. Ook wij hebben van jullie gezin mogen genieten. We zijn blij dat Knut in jullie gezin mag opgroeien.

   Hartelijke groeten,

   Bert en Herma

   reageer

 7. Reinier en Jessica
  27 juni 2014 @ 21:13

  Wat hebben wij onze 3 kinderen vandaag blij gemaakt met het grote nieuws; “wij krijgen een teckel, Chestnut!”
  Wij hebben het bezoekje bij jullie vanmorgen als erg prettig ervaren.
  En fijn dat hij iets langer bij jullie mag blijven vanwege onze vakantie.

  De kinderen kunnen niet wachten om Chestnut in het echt te zien!
  Tot snel.

  Groetjes uit Vaassen

  reageer

 8. B. Frazer
  21 juni 2014 @ 15:40

  Hallo Bert en Herma (en hondekinderen),

  Bedankt dat wij vandaag naar de pups en onze a.s. pup Floorttje mochten kijken, en de andere hondjes natuurlijk ook.Het was leuk om te zien hoe ze met elkaar omgingen. De ontvangst was hartelijk en we konden wel zien dat we bij mensen waren die echte liefhebbers zijn. Ook leuk om te horen dat jullie graag willen weten waar de pups maar toe gaan voor ons een teken dat we bij de juiste kennel een hondje besteld hebben. Graag komen wij over veertien dagen weer kijken hoe het met de pups gaat. Groeten en tot gauw. Fam. Frazer uit Dinxperlo.

  reageer

  • Bert Klink
   21 juni 2014 @ 15:55

   Hallo familie Frazer,

   Bedankt voor dit bericht. We verheugen ons al op het bezoek voor Floortje over 14 dagen. Ze boft maar met zulke baasjes.

   Hartelijke groeten,

   Bert en Herma

   reageer

 9. Annette Stol
  28 mei 2014 @ 20:38

  Gefeliciteerd met de nieuwe pups.
  Jammer dat chester er niet meer is, maar hij heeft een mooi leven gehad bij jullie en 16 geworden, staf oud dus.

  Veel geluk met de pups. Tot horens.

  reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *